Inici Actualitat L’Alcúdia de Crespins inicia la reforma de la Casa de la Cultura amb un pressupost de 122.000 euros

L’Alcúdia de Crespins inicia la reforma de la Casa de la Cultura amb un pressupost de 122.000 euros

per Redacció_Linformador

A l’actuació està prevista la construcció de vestuaris, la millora de l’escenari i el condicionament dels molls de càrrega i descàrrega

L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins ha començat aquesta setmana, amb un pressupost de quasi 122.000 euros i gràcies a una subvenció de la Diputació de València, la reforma de la Casa de la Cultura. Una actuació en la qual està prevista la construcció de vestuaris, la millora de l’accessibilitat i remodelació de l’escenari, així com el condicionament dels molls de càrrega i descàrrega.

Tot això, com ha explicat la Regidoria de Cultura, Amparo Albalat, ens permetrà “modernitzar i adequar l’edifici i així tindre una Casa de la Cultura amb unes millors condicions i prestacions tant per a la gent del poble com per a les companyies teatrals que ens visiten” i ha assenyalat que el condicionament d’aquest espai cultural i social del poble “era necessari, ja que l’edifici presentava series mancances”.

En aquest sentit, l’edil ha recordat que aquesta actuació, que ara s’enceta, se suma a la duta a terme el passat mes de desembre en què es va substituir l’antiga coberta d’amiant amb l’objectiu de garantir la impermeabilització i l’aïllament tèrmic del centre, a més de complir amb la normativa de seguretat vigent.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més