Inici Actualitat Torna a Canals l’amic emmascarat amb la campanya “Punt de Llibre”

Torna a Canals l’amic emmascarat amb la campanya “Punt de Llibre”

per Redacció_Linformador

Després de l’èxit de la passada edició de la campanya “Punt de Llibre”, les Regidores d’Educació, Promoció Socioeconòmica i Cultura de l’Ajuntament de Canals han volgut repetir la fórmula per a incentivar la compra de llibres a les llibreries del municipi.

“Punt de Llibre” és una adaptació de la campanya “Sentim els llibres” que es va dur a terme l’any passat en l’àmbit autonòmic i que pretén ser un reclam amb motiu del dia del llibre d’aquest any.

Amb la intenció de fomentar la compra de llibres a Canals, l’Ajuntament del municipi proposa als ciutadans una mena d’amic invisible del llibre.

Tots aquells que vulguen participar caldrà que s’inscriguen mitjançant un formulari en línia, on posaran un pseudònim, correu electrònic i informació dels gustos literaris o informació personal, a més d’escollir a quina de les llibreries del poble participants (Lider’s, La Parra i Giménez) volen que se’ls compre el llibre.

Una vegada acabat el termini d’inscripció i després d’un sorteig, els participants rebran al correu el pseudònim, la llibreria on adquirir l’exemplar i la informació personal i literària de la persona a la qual caldrà fer-li el regal del llibre.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més