Inici Actualitat Dia Internacional de la Dona, a l’IES Dr. Lluís Simarro

Dia Internacional de la Dona, a l’IES Dr. Lluís Simarro

per Redacció_Linformador

Com cada 8 de març Dia Internacional de la Dona, a l’IES Dr. Lluís Simarro manifestem el nostre compromís per la consecució de la igualtat real entre dones i homes. L’alumnat i el professorat ha treballat en les següents activitats: exposició de cartells de dones filòsofes i psicòlogues, exposició de dones pintores, xerrades sobre la bretxa salarial, exposició del cartell oficial “Dones sense límits”, cerca de dones importants el dia de naixement de l’alumnat, joc d’identificació de dones importants. Durant la setmana també es fan activitats a les tutories, així com la lectura d’un manifest feminista.
Enguany volem destacar les dones implicades en conflictes armats, la guerra tampoc és igual per a les dones.
Per totes elles, aquest 8 de març, des del Simarro demanem més feminisme, més drets, més llibertat i més pau.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més