Inici Actualitat La pel·lícula “El Orden Divino” mostra la lluita de les dones per obtindre el sufragi universal

La pel·lícula “El Orden Divino” mostra la lluita de les dones per obtindre el sufragi universal

per Redacció_Linformador

El Club de Lectura de Canals, amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Canals, ha programat, per aquest dijous, la pel·lícula “El Orden Divino” de la directora suïssa Petra Volpe commemorant així el Dia de la Dona.

La cinta ens situa en l’any 1971, quan les dones encara no podien votar a Suïssa. Nora és una jove mestressa de casa i mare de dos fills que viu en un xicotet i pintoresc poble apartat de les notícies. Quan el seu marit li prohibeix treballar, Nora comença a lluitar públicament pel sufragi universal.

La directora, Petra Volpe, volia mostrar en aquesta pel·lícula el coratge de les dones, el poder de les persones quan volen alçar la veu. En “El Orden Divino” van treballar un gran nombre de dones professionals, «com a directora tinc una responsabilitat: contracte a les dones per a incorporar-les, però treballe amb les millors que són les més brillants que conec», assenyalava Ponte en una entrevista en el blog La Gran Ilusión.

La pel·lícula tindrà lloc aquest dijous 10 de març, a les 21.45 hores, en el Centre Cultural Calixte III de Canals amb entrada gratuïta.

Des del consistori agraeixen les propostes del Club de Lectura perquè mostren els aspectes rellevants de la història mitjançant la mirada dels directors i directores de cinema.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més