Inici Actualitat Canals acull el Campionat Autonòmic de Taekwondo

Canals acull el Campionat Autonòmic de Taekwondo

per Redacció_Linformador

Aquest diumenge, 13 de març, tindrà lloc al Pavelló Ricardo Tormo de Canals el Campionat Autonòmic de Taekwondo, organitzat per la Federació de Taekwondo de la Comunitat Valenciana i pel Club de Taekwondo Do-Chang de Canals.

El campionat comptarà amb dues categories: Cadet i Su21. En ambdues hi haurà participació canalina, encara que, com comentava Vicente Conchilla, professor del Club Do-Chang, «a causa de la pandèmia molts han sigut els/les alumnes que han abandonat aquest esport tan important al nostre poble. Ara mateixa, estem treballant, des de la base, per a crear a la nova generació d’esportistes».

Aquesta jornada començarà a les 9.00 hores del matí fins a les 13.00 hores amb la categoria Cadet, els quals participaran 200 xiquets i xiquetes d’11 a 13 anys. Posteriorment, es reprendrà el campionat, a partir de les 16.00 hores i fins que finalitze, amb la categoria Sub21, amb 100 esportistes, edats de les quals oscil·len entre els 16 i 20 anys.

En total, participaran al voltant de 30-50 clubs provinents de tota la Comunitat Valenciana. «Aquest és un esdeveniment de gran nivell perquè els/les guanyadores passaran a representar a la Federació Valenciana en el Campionat Nacional de Taekwondo que es durà a terme el 6 i 7 de maig», assenyalava Conchilla.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més