Inici Actualitat L’activista Amelia Tiganus ofereix una conferència sobre el tràfic de dones

L’activista Amelia Tiganus ofereix una conferència sobre el tràfic de dones

per Redacció_Linformador

Aquest matí ha tingut lloc a la Casa de la Cultura de Ca Don José la conferència, organitzada per la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Canals, anomenada “Pornografía y prostitución: Las mujeres como mercancía del crimen organizado” impartida per Amelia Tiganus.

Amelia Tiganus (Romania, 1984) va ser violada per cinc homes en el seu país natal quan tenia 13 anys. Però en lloc de considerar-la una víctima, en el seu entorn la van responsabilitzar de l’agressió que havia patit i a marginar-la.

Les màfies dedicades a l’explotació sexual de les dones, la van captar quan només tenia 17 anys i va estar cinc anys exercint la prostitució.  La van vendre a un proxeneta espanyol per 300 euros.

Actualment, Amelia Tiganus ha deixat enrere aquell món i hui lluita per aquelles que encara estan en ell o en perill de caure en les seues xarxes. Tiganus ha publicat el còmic “Amelia, historia de una lucha” i “La revuelta de las putas. De víctima a activista”.

A més a més, Amelia participa en diversos congressos organitzats tant en Espanya com en Latinoamérica, donant conferències sobre les seues experiències i fomentant els discursos sobre l’abolició de la prostitució.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més