Inici Actualitat ENLLUMENAT DESTINA MÉS DE 10.000€ PER A REPARAR L’OXIDACIÓ DELS FANALS.

ENLLUMENAT DESTINA MÉS DE 10.000€ PER A REPARAR L’OXIDACIÓ DELS FANALS.

per Redacció_Linformador

La Regidoria d’Enllumenat ha procedit durant la segon setmana del mes de març a la reparació de les bases de 29 fanals situats al Barri de San José. La intervenció s’ha realitzat concretament en els carrers Passeig de Germanies, Manuel Taberner, Ramón y Cajal, José Iranzo i Benarrai. Esta intervenció s’emmarca dins del Pla de Manteniment de les Instal·lacions d’Enllumenat que ha suposat des de l’any 2015 la restauració de 200 fanals.

En paraules del regidor d’Enllumenat Paco Penadés, “amb el Pla Manteniment de les Instal·lacions d’Enllumenat hem aconseguit actuar de manera preventiva en aquelles columnes que presentaven un elevat grau d’oxidació i que suposaven un perill per a la seguretat dels vianants”. En eixe mateix sentit, el regidor popular incidia en “la importància d’estes actuacions poc visibles però que eviten la possible caiguda de fanals sobre la via pública”.

Esta intervenció ha sigut realitzada per la empresa UltraProtek, pionera en la utilització de resina plàstica per al sanejament de les bases de les columnes d’enllumenat. El material que s’utilitza evita que torne a aparèixer l’oxidació i te l’avantatje de que es pot aplicar in situ sense haver de retirar els fanals.

El regidor Paco Penadés destacava que “en total han sigut 29 els fanals sobre els que s’ha actuat, suposant una inversió de 10.360€ destinats als treballs de retirada del material oxidat, aplicació d’imprimació, injecció mecànica d’elastòmer i acabat amb poliuretà”. Així mateix recordava que “l’oxidació de les bases dels fanals es genera per l’exposició a l’orí dels gossos i per això és important que quan els passegem ho fem amb una botella d’aigua. Així podem netejar la zona després tirant un poc d’aigua, ajudant a protegir entre tots les instal·lacions d’enllumenat”.

La Regidoria d’Enllumenat recalca la importància de la col·laboració ciutadana de cara a millorar el servici l’enllumenat públic, per la qual cosa posa a disposició de tot Ontinyent el correu electrònic del departament regidoria.enllumenat@ontinyent.es.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més