Inici Actualitat L’Ajuntament de Canals organitza dues sessions per a combatre el sexisme i fomentar la igualtat

L’Ajuntament de Canals organitza dues sessions per a combatre el sexisme i fomentar la igualtat

per Redacció_Linformador

Les Regidories d’Igualtat i d’Educació de l’Ajuntament de Canals han preparat, per a aquest mes de març, dues sessions on el sexisme i la igualtat són el tema principal. Aquestes sessions estan englobades dins  del programa d’activitats dels grups PAC (Programa d’Aula Compartida) dels instituts de la localitat.

En la primera sessió van projectar la pel·lícula “Pequeña Miss Sunshine a Ca Don José. La cinta conta la història d’una família molt peculiar: Els Hoover. La més xicoteta de la família, Olive, vol presentar-se a un concurs de bellesa, però ella està fora dels arquetips típics. El debut d’Olive en el concurs serà el detonant d’un canvi profund en aquesta singular família.

Abans de començar amb la projecció, l’agent d’Igualtat, Laura Giner, va plantejar diferents preguntes a partir d’un qüestionari on es plantejava les relacions sentimentals entre les parelles joves. Mentre responien les preguntes va sorgir un debat molt interessant al voltant de l’exigència, per part de la societat, amb l’aparença física de les dones durament criticada mentre que per part dels homes, és molt diferent.

En la segona sessió van comentar la pel·lícula i van extraure els temes principals d’aquesta i es va dur a terme un xicotet debat sobre els estereotips de bellesa i la pressió social que es viu dia a dia.

A continuació va tindre lloc dos ESCAPE ROOMS en línia basats en la Igualtat. En el primer, la història estava basada en les relacions tòxiques que viuen moltes parelles i en el segon, estava basat en dones importants en el món. D’aquesta activitat es va extraure que els grups es van adonar que de l’existència de dones importants les quals no estaven tan reconegudes pel mateix treball que feien els homes.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més