Inici Actualitat El Poble Gastroburger de Canals guanya el tercer premi de la Comunitat Valenciana en el Campionat Nacional

El Poble Gastroburger de Canals guanya el tercer premi de la Comunitat Valenciana en el Campionat Nacional

per Redacció_Linformador

Tots els productes que utilitzen són de proximitat i de qualitat

El Poble Gastroburger s’ha colat entre les tres millors hamburgueses de tota la Comunitat Valenciana en el II Campionat Nacional d’Hambugueses amb “The Drunk Queen”.

Els propietaris del local, Josevi Sampedro i Joan Aznar, destaquen de la seua hamburguesa el producte estrela que han utilitzat de gran qualitat,  com és la vaca rossa gallega de 120 dies de maduració, que no es treballa per la zona, i està acompanyada per diverses salses d’elaboració pròpia amb sabors intensos.

«Aquest premi ens ha servit per a creure en nosaltres mateixa i incentivar-nos per a presentar-nos al pròxim campionat d’hamburgueses gurmet que es celebrarà en IFEMA en abril», comentaven Sampedro i Aznar.

El local, situat en el carrer Mestre Serrano de Canals, està tenint molta bona acollida des que han guanyat aquest premi, «que ens ha fet que vinga gent fora i que coneguen la nostra varietat d’hamburgueses les quals estan adaptades als diferents gustos dels clients».

Cada mes “El Poble” presenta una burger especial que han estat elaborant dia rere dia. «Cada setmana provem coses noves, d’eixes, algunes s’eliminen i altres les anotem en una llibreta, així sorprenem els nostres clients», comentava Joan Aznar.

Actualment, s’està reformant el local canviant també la imatge corporativa perquè «el que volem és fer un bot de qualitat», matisava Josevi Sampedro.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més