Inici Actualitat L’Associació Musical Canalense oferirà el “Concert de Primavera” amb el mestre Saül Gómez

L’Associació Musical Canalense oferirà el “Concert de Primavera” amb el mestre Saül Gómez

per Redacció_Linformador

El pròxim dissabte 26 de març, a les 19:30h, la banda de l’Associació Musical Canalense oferirà el “Concert de Primavera” al Centre Cultural Calixte III. En aquest cas, la banda duu com a director convidat al mestre d’Ontinyent Saül Gómez Soler qui interpretarà obres d’Alfred Reed i d’ell mateix.

Saül Gómez Soler (Ontinyent, 1982) és professor superior de música llicenciat en percussió i composició pel Conservatori Superior de Música “Joaquin Rodrigo” de València i en direcció d’orquestra pel Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona. Ha estudiat direcció de banda en l’ISEB de Trento (Itàlia) amb Jan Cober, Felix Hauswirth, Carlo Pirola i Franco Cesarini.

Ha dirigit bandes tant en Espanya com en diferents parts d’Europa com Innsbruk, Salzburg, Praga, Berlin o Munich, entre d’altres. Durant l’any 2018 va dirigir la Jove Banda Simfònica de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana, estrenant diverses obres i oferint concerts per la Comunitat Valenciana, Madrid i França. Actualment és director titular de la banda de la Societat Musical Primitiva de Xàtiva i de l’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent.

Com a compositor ha rebut encàrrecs de l’Orquestra Simfònica de la RTVE, Certamen Internacional de València, Certamen Internacional d’Altea, el duo Madrid OKHO, o solistes com José Franch-Ballester, José Chafer, Javier Llopis o María José Montiel. Forma parta de  l’Acadèmia de la Música Valenciana, COSICOVA i de l’Acadèmia dels Grammy a Los Angeles (EEUU). La seva música ha estat interpretada a països com EEUU, Canadà, França, Bèlgica, Portugal, Itàlia, Corea, Eslovènia, Països Baixos, Taiwan, Japó, Suïssa o Colòmbia. Es pot trobar les seues obres editades en Molenaar, Piles i, a més, posseeix el seu propi segell editorial.

El concert que ens oferirà l’Associació Musical Canalense serà un maridatge entre  obres del compositor Alfred Reed (1921-2005) escrites al segle XX i obres del mestre Saül Gómez escrites al segle XXI. El repertori serà el següent:

Festive Overture (1963) d’Alfred Reed; Armenian Dances(1972) d’Alfred Reed; Gioia (2021) de Saül Gómez; Qastal (2018) de Saül Gómez i Kapytan (2018) de Saül Gómez.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més