Inici Actualitat La dansa arriba a Canals amb l’espectacle “Tempus Fugit” de la companyia LaMov Ballet

La dansa arriba a Canals amb l’espectacle “Tempus Fugit” de la companyia LaMov Ballet

per Redacció_Linformador

El Centre Cultural Calixte III de Canals acollirà demà, a les 22.30 hores, l’espectacle “Tempus Fugit”, dirigit per Víctor Jiménez i interpretat per la companyia LaMov Ballet, amb la música de “Las cuatro estaciones” de Vivaldi.

El pas del temps i la seua fugacitat serveixen de base per a aquesta nova obra que es suma al llarg nombre d’espectacles que la companyia ha estrenat en tota la seua trajectòria.

L’obra és un viatge frenètic, apassionant i fins i tot dolorós, representa el pas de la vida i el que deixem en ella al nostre pas. “Tempus fugit” és bellesa, és amor, és dolor, és riure, és cendra.

Mattia Furlan, Paula Rodríguez, Alain Rivero, Imanol López, Ainhoa Fernández, María Bosch, Fermín López, Daniel Romance i Pilar Miguel són els ballarins d’aquest espectacle.

Des de la seua creació en 2008 i sota la direcció artística de Víctor Jiménez, LaMov s’ha caracteritzat pel seu treball diari, i per estrenar cada any, almenys, una producció.

Entre les peces del seu repertori hi ha creacions de coreògrafs com Itzik Galili, Antonio Ruz -Premi Nacional de Dansa 2018-, Sharon Fridman, Henrique Rodovalho o la companyia La Macana, entre d’altres.

Les entrades es poden adquirir de manera telemàtica, en el web servientradas.com o de manera presencial, en la Casa de la Cultura Ca Don José en horari de matí i vesprada o en la taquilla del teatre la mateixa nit de la representació.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més