Inici Actualitat El Pavelló Municipal Ricardo Tormo de Canals acull el Campionat Autonòmic de Fit Kid

El Pavelló Municipal Ricardo Tormo de Canals acull el Campionat Autonòmic de Fit Kid

per Redacció_Linformador

El pròxim diumenge, 3 d’abril, es durà a terme el Campionat Autonòmic de Fid Kid al Pavelló Municipal Ricardo Tormo de Canals. Entre els equips que hi participen destaquen les dues escoles de dansa canalines: Ballart i Fantasi.

Respecte a l’escola Ballart, actuaran un total de 160 alumnes en edats compreses entre els 3 anys fins als 28 anys. Realitzaran 9 coreografies en les categories Baby, Kid, Junior i Adult.

Per la seua banda, l’escola Fantasi ha reunit a 21 solistes i duets els quals competeixen per la plaça al campionat nacional, i també a 8 equips en edats compreses entre els 3 anys i majors de 30 que són el grup Premium, mares i pares dels competidors/es, els quals ballaran 14 coreografies en les modalitats de Fantasía, Fitkid i Jazzfunk. 

Els/les guanyadors/es aconseguiran el passe al Campionat Nacional de Fit Kid que es celebrarà el pròxim 14 i 15 de maig en Elda.

El Fit Kid va nàixer en 1994 en el Palau de Congressos de Barcelona com una competició de Fitness Infantil.

Durant aquests anys han anat evolucionant fins a ser una disciplina artístic-esportiva que combina el millor de la dansa amb demostracions acrobàtiques, de flexibilitat, força, equilibri i potència de salt. Tot això combinat d’una forma equitativa i presentat a manera d’espectacle.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més