Inici Actualitat La Regidoria d’Esports organitza del 4 a l’11 d’abril la I Setmana esportiva de l’Alcúdia de Crespins  

La Regidoria d’Esports organitza del 4 a l’11 d’abril la I Setmana esportiva de l’Alcúdia de Crespins  

per Redacció_Linformador

L’Ajuntament oferirà activitats i tornejos distribuïts en diferents franges horàries i dirigits a tota classe de públic, de manera oberta i gratuïta

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins ha organitzat la I Setmana esportiva de l’Alcúdia de Crespins aprofitant que el dia 6 d’abril se celebra el Dia Mundial de l’Activitat Física. Durant tota la setmana, entre el 4 i l’11 d’abril, s’oferiran activitats i tornejos distribuïts en diferents franges horàries i dirigits a tota classe de públic, de manera oberta i gratuïta, com ha declarat el regidor d’Esport, Gerard Gimeno, qui ha subratllat que “totes les activitats esportives municipals que es fan hui en dia al poble estaran obertes al públic, alhora que hem programat de noves i, a més a més, reservar pistes al Poliesportiu Municipal també serà gratuït”.

L’oferta esportiva serà ampla i variada amb: caminades, ball, petanca, bàdminton, gimnàstica, pilates, ping-pong, escacs, pilota valenciana, marxa nòrdica, pickedball, senderisme, futbol, tir, tenis, boxa o tallers de nutrició, entre d’altres. Per a participar sols calen ganes, mirar el calendari i horari de les activitats i anar-hi. Així mateix, per a les usuàries i usuaris de l’Espai Jove també s’ha programat una agenda esportiva pròpia que es desenvoluparà a les seues instal·lacions.

El calendari, horari i ubicació de les activitats programades per a cada dia de la setmana es pot consultar a: https://photos.app.goo.gl/vu8a8uywAhAdM4bK9

Finalment, com ha remarcat el d’Esports: “Organitzem activitats pel Dia Mundial de l’Activitat Física perquè considerem l’esport una eina transversal, que permet relacionar la pràctica de l’esport amb uns hàbits de vida saludable i amb un major benestar emocional, ja que permet relacionar-se amb altra gent”.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més