Inici Actualitat L’Ajuntament de Canals prepara l’Escola de Pasqua 2022 sota el lema “Salvem la Pasqua”

L’Ajuntament de Canals prepara l’Escola de Pasqua 2022 sota el lema “Salvem la Pasqua”

per Redacció_Linformador

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Canals ha posat en marxa una nova edició de l’Escola de Pasqua que, sota el lema “Salvem la Pasqua”, es durà a terme els dies 19, 20, 21 i 22 d’abril, en horari de matí de 9.00 a 14.00 hores, en el CEIP José Mollá.

Podran apuntar-se els xiquets en edats compreses entre els 3 i 12 anys que estan escolaritzats. Les inscripcions, que comencen hui dimecres i fins al pròxim dijous, 7 d’abril, seran de manera telemàtica emplenant el formulari d’alta que es trobarà al web www.femescola.es. El preu de l’activitat és de 25 euros.

El nombre màxim de xiquets i xiquetes que es poden inscriure serà de 60. En cada aula hi assistiran 12 xiquets i xiquetes els quals realitzaran activitats d’oci i temps lliure com manualitats, tallers recreatius, jocs, entre d’altres.

Enguany, i com a novetat, es pot demanar el servei de matinera, de 8.00 a 9.00 hores, el qual és totalment gratuït per a les famílies que ho necessiten.

«El propòsit d’aquest any és ajudar a la conciliació de la vida familiar i laboral mentre els xiquets i xiquetes gaudeixen de les seues vacances. Per això, hem inclòs l’opció del servei de la matinera per a poder facilitar la conciliació», comentava la regidora Isabel Arnau.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més