Inici Actualitat L’Associació Musical Canalense organitza un Concert benèfic en favor de l’Associació Espanyola de la Síndrome de KBG

L’Associació Musical Canalense organitza un Concert benèfic en favor de l’Associació Espanyola de la Síndrome de KBG

per Redacció_Linformador

El pròxim dissabte, 2 d’abril, a les 19.30 hores, el Centre Cultural Calixte III de Canals acollirà el concert benèfic, que ha organitzat l’Associació Musical Canalense a través de la BrassBand i el Cor de l’Escola de Música, en favor de l’Associació Espanyola de la Síndrome de KBG.

Aquesta és una malaltia minoritària, la qual afecta menys de 5 de cada 10.000 persones de la població. Es podria dir que la síndrome de KBG és una malaltia rara dins de les rares, donada la seua poca prevalença.

Aquesta situació implica una sèrie de condicions respecte a la malaltia. Poc de coneixement per part dels professionals de la sanitat al voltant de la mateixa, molt pocs recursos, pocs o cap tractament i nul·la investigació al voltant d’ella.

Gràcies a aquests actes es vol moure consciències al voltant d’aquesta condició, per tal d’aconseguir diagnòstics preventius, reconeixement de la malaltia i investigació, que puga portar a tractaments d’aquesta

La BrassBand, dirigida pel mestre Joaquín Mompó, interpretarà el següent repertori: “The Spirit of Brass”, de Gavin Somerset; “O Peregrino”, de Franciso Javier Gonzalez Arnal; “The Magic Book”, de Thierry Deleruyelle i “Hymn to the fallen”, de John Williams.

En la segona part del concert, el Cor de la Música de l’Escola, junt amb la seua professora Clara Real, delectarà als/les assistents amb les cançons del conte musical “El follet valent”.  La lletra del conte és de Clara Ripoll amb la música de Núria Juanet i l’arranjament per a quintet de metalls i percussió de Joaquín Mompó. A la narració del conte s’escoltarà la veu d’Amalia Sarrió Mompó

Des de l’Associació Musical Canalense, volen donar les gràcies a tots aquells que entre altres han fet possible aquest acte amb la seua col·laboració.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més