Inici Actualitat Vesprada màgica a Canals amb l’espectacle “Aladín, un musical genial” de Trencadís Produccions

Vesprada màgica a Canals amb l’espectacle “Aladín, un musical genial” de Trencadís Produccions

per Redacció_Linformador

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Canals ha preparat per a aquest diumenge, 3 d’abril, al Centre Cultural Calixte III, a les 19.00 hores, l’espectacle “Aladín, un musical genial” de la companyia Trencadís Produccions.

Aquest musical és la combinació perfecta entre la màgia del conte i l’espectacularitat del musical amb l’encant de les aventures de “Les mil i una nits”, amb els seus luxosos palaus i bulliciosos basars. Tot impregnat i envaït per l’aroma oriental de conte. Un espectacle amb el més pur llenguatge musical que sorprendrà el públic amb números inesperats.

L’elenc actoral està format per Paco Iváñez, Carmen Peinado, Aitor Caballer, Gil Zorrilla, Marino Muñoz, Héctor Martí, Fátima Gregorio i Erika Bleda. Tots ells i elles sota la direcció de José Tomás Cháfer.

“Aladín, un musical genial” ha guanyat dos premis Teatro Musical al millor musical infantil i millor actriu revelació. I també ha aconseguit cinc guardons Broadway World Spain a la millor escenografia, millor il·luminació, millor coreografia, millor actriu principal i millor vestuari.

Les entrades es poden adquirir de manera telemàtica, en el web agendacanals.com o de manera presencial, en la Casa de la Cultura Ca Don José en horari de matí i vesprada, o en la taquilla del teatre la mateixa vesprada de la representació.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més