Inici Actualitat Serveis Socials de l’Alcúdia de Crespins posa en marxa un taller gratuït de musicoteràpia per a persones majors  

Serveis Socials de l’Alcúdia de Crespins posa en marxa un taller gratuït de musicoteràpia per a persones majors  

per Redacció_Linformador

La Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins ha posat en marxa un taller gratuït de musicoteràpia per a persones majors que es desenvoluparà al llarg dels mesos d’abril, maig, juny, octubre, novembre i desembre de 2022. L’objectiu d’aquesta teràpia amb l’ús de música és facilitar i promoure la comunicació, les relacions, l’expressió o l’aprenentatge amb motius terapèutics, mentre que se satisfan necessitats socials, cognitives i emocionals en les persones que hi participen i contribueix, a més, a trencar la seua rutina i els ajuda a establir vincles de relació i de diversió, com ha explicat l’edil de Serveis Socials, Inma Penadés.

Per ara, el taller compta amb deu places i les sessions es poden dur a terme individualment al domicili de la persona major amb una durada d’1 hora setmanal i també poden ser grupals, segons les característiques de les persones que hi participen. Així mateix, com ha assenyalat la regidoria, es prioritzarà la participació de persones majors del poble que tinguen dificultats per a eixir de casa o que ja fa temps que no ixen al carrer. Tanmateix, Penadés ha recordat que si alguna persona està interessada, pot telefonar a serveis socials 96 180 11 03 i apuntar-se o sol·licitar més informació.

Finalment, l’edil ha subratllat que aquest taller és “una més de les iniciatives que es porten a terme en el poble per a millorar la qualitat de vida de les persones majors”.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més