Inici Actualitat El Festival Internacional SoXXI presenta el tercer concert  anomenat VINUM NATURAE AC TEMPUM

El Festival Internacional SoXXI presenta el tercer concert  anomenat VINUM NATURAE AC TEMPUM

per Redacció_Linformador

El pròxim dissabte, 9 d’abril, tindrà lloc el III Concert del Festival Internacional SoXXI, on el músic Joan Soriano, a la percussió i  Pepe Castells qui realitzarà pintura al vi, presentaran VINUM NATURAE AC TEMPUM.

El concert serà un especial maridatge de sons i colors. Hi haurà música produïda amb objectes, ara convertits en instruments amb fusió de l’electrònica en viu. Serà una metàfora sonora del món i elements que conformen l’ancestral Cultura del vi dialogant amb el traç de la pintura feta amb vi.

El programa estarà conformat per obres de Rewsky, Reich, Gordon, Guillem i l’estrena absoluta de Pèrez, Scarani i Cole.

A les 19 hores es durà a terme el col·loqui amb els artistes amb un tast de vi oferit per Bodegas Arràez i a les 19.30 hores començarà el concert. Aquestes activitats es duran a terme al Centre Cultural Calixte III amb entrada gratuïta i fins a completar aforament.

Les persones interessades poden trobar més informació en la pàgina web del Festival SoXXI:  https://festivalsoxxi.com/vinum/

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més