Inici Actualitat El Club de Lectura de Canals ha preparat una nova sessió de cinema amb “¿Teléfono rojo? Volamos hacia Moscú”

El Club de Lectura de Canals ha preparat una nova sessió de cinema amb “¿Teléfono rojo? Volamos hacia Moscú”

per Redacció_Linformador

El Club de Lectura de Canals, amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Canals, ha programat, per aquest dijous, la pel·lícula britànica “¿Teléfono rojo? Volamos hacia Moscú” del director nord-americà Stanley Kubrick.

La pel·lícula conta com un general ordena, en un accés de bogeria, un atac aeri nuclear sorpresa contra la Unió Soviètica. El seu ajudant, el capità Mandrake, tracta de trobar la fórmula per a impedir el bombardeig. Per part seua, el President dels EUA es posa en contacte amb Moscou per a convéncer al govern soviètic que l’atac no és més que un error.

El director Stanley Kubrick és director de pel·lícules tan conegudes com “El resplandor”; “2001: Una odisea en el espacio” o “La naranja mecánica”, entre d’altres. L’actor principal d’aquesta pel·lícula és Peter Sellers qui encarna a tres personatges ben diferenciats com són el capità d’aviació de la Royal Air Force, al president dels Estats Units i a l’assessor del president.

La pel·lícula tindrà lloc aquest dijous 7 d’abril, a les 21.45 hores, en el Centre Cultural Calixte III de Canals amb entrada gratuïta.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més