Inici Actualitat PORTES OBERTES AL CEIP BEATO JACINTO CASTAÑEDA (MATRÍCULA ESCOLAR 2022-2023)

PORTES OBERTES AL CEIP BEATO JACINTO CASTAÑEDA (MATRÍCULA ESCOLAR 2022-2023)

per Redacció_Linformador

Coneixedors de la importància que per a les famílies té el PROCÉS D’ADMISSIÓ, on cal DECIDIR en quina escola vol matricular al seu fill/a , al CEIP BEATO JACINTO CASTAÑEDA, hem dissenyat una campanya informativa amb la qual tingueu l’oportunitat de conèixer les característiques del centre, instal·lacions, recursos i aquells aspectes destacables del projecte educatiu de la nostra l’escola  pública per tal que es contemple el nostre centre com una opció a valorar en eixa decisió que les famílies han de prendre: 

  • “PORTES OBERTES AL CEIP BEATO JACINTO CASTAÑEDA” l’11 i 12 d’abril, amb cita prèvia cridant al telèfon 96 224 98 10, en el següent horari: 
    • El dilluns 11 a les 17:15 h i a les 17:45 h 
    • El dimarts 12 a les 17:45 h. 
  • La WEB DE CENTRE on trobareu tota la informació estructurada referent al procés d’admissió 2022-2023, centre, secretaria, ensenyaments, serveis, horaris, organització, projectes,…, la millor plataforma per conèixer el CEIP BEATO JACINTO CASTAÑEDA. 
  • El TELEGRAM DE CENTRE canal de difusió àgil amb la comunitat educativa a través del qual mantenir informat d’events, notícies, comunicacions o campanyes que es desenvolupen al centre. 

Recordeu que el procediment d’admissió és telemàtic en les següents dades: 

  • Període d’admissió en Infantil i Primària: del 26 d’abril fins al 4 de maig.  
  • Període d’admissió en ESO i Batxillerat: del 26 de maig al 3 juny. 

Al CEIP BEATO JACINTO CASTAÑEDA, qui participa en el procés d’admissió?:  

– Els nascuts l’any 2019 que vulguem matricular al seu fill/a en 3 anys al nostre centre per al curs 22-23.  

– Els nascuts l’any 2016 que NO estiguen matriculats al nostre centre i que vulguen matricular al seu fill/a en 1r d’Educació Primària per al curs 22-23  

– Famílies que NOtinguen matriculat al seu fill/a al nostre centre, en la resta de nivells que impartim, i que vulguen matricular al seu fill/a al nostre centre.  

– L’alumnat que cursa 6é al centre i NO continua la seua escolarització al centre d’adscripció IES Doctor Lluís Simarro.  

Vos esperem!”

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més