Inici Actualitat L’Alcúdia de Crespins rebrà 622.885 euros del Pla d’Inversions de la Diputació per al període 2022-23

L’Alcúdia de Crespins rebrà 622.885 euros del Pla d’Inversions de la Diputació per al període 2022-23

per Redacció_Linformador

Amb el Pla d’inversions i amb els futurs fons de cooperació el municipi duplica l’ajuda rebuda per l’ens provincial respecte a la passada legislatura

L’Alcúdia de Crespins rebrà un total de 622.885 euros del Pla d’Inversions de la Diputació de València per al període 2022-23, com ha confirmat l’alcalde, Pepe Garrigós, qui juntament amb el vice alcalde i regidor d’Hisenda, Roberto Granero, van assistir ahir a l’acte de presentació del Pla que va tindre lloc a València. Amb aquest nou Pla d’inversions i amb els futurs fons de cooperació, el municipi veurà augmentat significativament els recursos provinents de l’ens provincial, ja que es duplica l’ajuda rebuda per l’Alcúdia de Crespins respecte a la passada legislatura.

En aquest sentit, Garrigós ha explicat la importància de participar en el Pla d’Inversions de la Diputació de València perquè suposa una gran notícia per a l’Alcúdia de Crespins, i ha assenyalat que amb aquesta subvenció “el nostre Ajuntament disposarà d’uns recursos econòmics com no hem tingut mai per a millorar les nostres infraestructures”.

El Pla d’Inversions de la Diputació de València gira al voltant de tres pilars bàsics com són la digitalització, la igualtat i la sostenibilitat sobre els quals es treballarà en cadascun dels municipis als quals se’ls concedeix l’ajuda. Per aquesta raó, l’alcalde veu l’assignació dels 622.885 euros com “una oportunitat de modernitzar i millorar les condicions de vida de tot el nostre veïnat amb unes infraestructures que ens permetran fer del nostre poble un lloc més sostenible i compromés amb l’agenda 2030”, alhora que fem valdré “els principis d’autonomia, justícia, igualtat, eficàcia i sostenibilitat sobre els quals es basa aquesta proposta de pla biennal”.

Finalment, el màxim representant alcudià ha confirmat que a partir d’ara el govern municipal es posarà mans a l’obra “per a planificar de la millor manera on es destinarà l’ajuda rebuda”.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més