Inici Actualitat La Regidoria de Joventut organitza de manera gratuïta  l’Escola d’Escacs de l’Alcúdia de Crespins

La Regidoria de Joventut organitza de manera gratuïta  l’Escola d’Escacs de l’Alcúdia de Crespins

per Redacció_Linformador

Les classes impartides per un monitor titular es duran a terme tots els dilluns a les 19 hores, a partir del 2 de maig, a la Sala Generalitat

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins ha organitzat de manera gratuïta l’Escola d’Escacs que es durà a terme tots els dilluns, a partir del 2 de maig, a la Sala Generalitat a les 19 hores. Les classes seran impartides per un monitor titulat de la Federació d’Escacs de la Comunitat Valenciana i per a inscriure’s sols cal anar dilluns a la Sala Generalitat.

El regidor de Joventut, Gerard Gimeno, ha recordat que els escacs “aporten nombrosos beneficis a les persones que els practiquen. Així, destaca que uneix a les persones, ensenya a guanyar i perdre, ajuda a la infància, afavoreix la concentració, és una eina educativa, desenvolupa la creativitat, augmenta l’autoestima, incrementa la capacitat de resoldre problemes, exercita el cervell i contribueix a la tranquil·litat”. Per aquesta raó, l’edil anima a la gent a inscriure’s i participar en aquest joc que a més és gratuït.

Torneig d’Escacs

Finalment, Gimeno ha avançat que diumenge 29 de maig, a partir de les 10 hores, el Pavelló Salvador Rosselló acollirà el Torneig d’Escacs de l’Alcúdia de Crespins per a categories sub 16 i sub-12 i en el que hi haurà trofeus per als primers classificats locals en la seua categoria. Trofeus per als tres primers classificats de cada categoria, i medalles per a totes i tots els participants, així com més sorpreses.

El preu de la inscripció que és de 5 euros per als no empadronats a l’Alcúdia de Crespins es pot fer al telèfon 675088283 o als correus electrònics: jesusgeronamaura@gmail.com i clubescacselsvoltors@gmail.com

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més