Inici Actualitat El Club de Lectura de Canals aborda l’imaginari del director de Tim Burton amb la pel·lícula “Big Fish”

El Club de Lectura de Canals aborda l’imaginari del director de Tim Burton amb la pel·lícula “Big Fish”

per Redacció_Linformador

El Club de Lectura de Canals, amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Canals, ha programat per a hui, dijous 28 d’abril, la pel·lícula nord-americana “Big Fish” del director Tim Burton.

La cinta conta la història de William Bloom qui no té molt bona relació amb son pare, però després d’assabentar-se que pateix una malaltia terminal, torna a la seua llar. Una vegada més, William es veurà obligat a escoltar-ho mentre conta les històries de la seua joventut. Però, en aquesta ocasió, haurà de separar clarament realitat i fantasia.

El director Tim Burton és mundialment conegut per les seues pel·lícules tan exitoses com “Eduardo Manostijeras”, “Ed Wood”,“Batman Returns”, “Beetlejuice” o “Pesadilla antes de Navidad”. 

La majoria de les històries que conta Burton es poden classificar dins del gènere fantàstic, però amb un estil visual clarament inspirat en l’estètica gòtica. Però precisament és en “Big Fish” on s’allunya d’aquests elements gòtics donant-li d’una àmplia gamma cromàtica lluminosa.

Com a curiositat, aquest treball anava a ser dirigit per Spielberg, però ho va rebutjar perquè estava en plena gravació de “Atrápame si puedes”. Va ser Burton qui es va posar al capdavant de “Big Fish” poc després d’haver perdut a son pare.

La pel·lícula tindrà lloc aquest dijous 28 d’abril, a les 21.45 hores, en el Centre Cultural Calixte III de Canals amb entrada gratuïta.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més