Inici Actualitat La companyia internacional de dansa Brodas Bros arriba aquest dissabte al Gran Teatre de Xàtiva

La companyia internacional de dansa Brodas Bros arriba aquest dissabte al Gran Teatre de Xàtiva

per Redacció_Linformador

Representaran l’espectacle «Around the world» (20:30h) amb motiu de la programació del Xàtiva Balla 2022

La companyia internacional Brodas Bros arriba aquest dissabte al Gran Teatre de Xàtiva (20:30h) amb el seu espectacle «Around the world» per a actuar en una cita emmarcada dins de la programació de Xàtiva Balla 2022.

Els espectadors podran gaudir d’un recopilatori de les seues vivències i anècdotes durant les gires internacionals celebrades a Brasil, Palestina, San Francisco, Los Ángeles, Honduras, Japó i la Xina; amb una combinació de dansa, llum, tecnologia i música sorprenent.

La companyia, nascuda a Barcelona actua al voltant del hip hop, la dansa i la cultura urbana, i ha treballat per a entitats com ara Tricicle, Cirque du Soleil, Desigual, Chevrolet o TVE entre d’altres.

El preu de l’espectacle és de 10 euros (8 euros amb descomptes) i les entrades es poden adquirir a través d’Instanticket i a les taquilles del Gran Teatre tant demà divendres de 12 a 14 hores com dissabte abans de la funció.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més