Inici Actualitat L’àrea de Festes de l’Alcúdia de Crespins convoca el concurs de la portada del llibre de festes 2022

L’àrea de Festes de l’Alcúdia de Crespins convoca el concurs de la portada del llibre de festes 2022

per Redacció_Linformador

Com ja és tradicional per aquestes dades, la  Regidoria de Festes de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins ha presentat les bases per al concurs “Portada del llibre de Festes 2022” les quals es poden consultar a la pàgina web de l’Ajuntament www.lalcudiadecrespins.es a la secció notícies.

El termini de presentació de les obres finalitzarà el pròxim dia 25 de juny i podran participar dissenyadors, il·lustradors, pintors, etc. majors de 18 anys. Cada participant podrà presentar un màxim de 3 treballs. El premi està dotat amb una quantia de 200 euros i el tema a plasmar en la portada haurà d’estar relacionat amb les Festes Majors del municipi i hi haurà d’aparéixer la llegenda “l’Alcúdia de Crespins, Festes 2022”.

Quant al format, les obres hauran de tindre una grandària A3 o A4 i s’entregaran en un sobre acompanyat d’una còpia digital en format PDF o TIF. A més, 3. L’obra s’entregarà amb un sobre de les dimensions corresponents junt amb un CD o PEN amb els formats digitals en les oficines municipals del consistori.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més