Inici Actualitat “JOVES EN MARXA” 21/5

“JOVES EN MARXA” 21/5

per Redacció_Linformador

De la mà del Consell Valencià de la Joventut i emmarcada a les activitats de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Xàtiva, es durà a terme  l’activitat <<Joves en Marxa>>. L’encontre tindrà lloc el dissabte 21 de maig a les 16.00 h al Centre Social JOC de Xàtiva.

La reunió està dirigida al foment de la participació juvenil. Serveix com a punt de partida per a les i els participants que encara no coneguen com començar i vulguen implicar-se activament.

L’activitat s’ofereix a joves a partir dels 14 anys.

Per a més informació sobre l’activitat i la seua inscripció, les persones interessades han de posar-se en contacte amb el Centre d’Informació Juvenil a través del correu electrònic joventut@ayto-xativa.es, per telèfon al número 96 227 43 42 o personant-se a la Casa de la Joventut en horari de dilluns a dissabte de 9 a 13 hores i de dilluns a divendres de 17 a 20 hores.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més