Inici Actualitat L’Alcúdia de Crespins acull el 29 de maig un Torneig d’Escacs en el Pavelló Salvador Rosselló

L’Alcúdia de Crespins acull el 29 de maig un Torneig d’Escacs en el Pavelló Salvador Rosselló

per Redacció_Linformador

L’Alcúdia de Crespins.-13.05.2022.- El diumenge 29 de maig, a partir de les 10 hores, el Pavelló Salvador Rosselló de l’Alcúdia de Crespins acollirà el Torneig d’Escacs per a categories sub-16 i sub-12 organitzat per la Regidoria d’Esports i Joventut. En ell hi haurà trofeus per als primers classificats locals en la seua categoria, així com trofeus per als tres primers classificats de cada categoria, i medalles per a totes i tots els participants i més sorpreses.

El preu de la inscripció que és de 5 euros per als no empadronats a l’Alcúdia de Crespins es pot fer al telèfon 675088283 o als correus electrònics: jesusgeronamaura@gmail.com i clubescacselsvoltors@gmail.com.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més