Inici Actualitat S’acosta el MIL amb el concert revelació de Neus Ferri i Ana Zomeño, al Palasiet

S’acosta el MIL amb el concert revelació de Neus Ferri i Ana Zomeño, al Palasiet

per Redacció_Linformador

Aquest cap de setmana s’estrena el Festival Música i Lletra 2022 amb un doble concert de rock indie femení

Aquest divendres dia 20, comença el Festival Música i Lletra, Xàtiva cançó d’autor 2022, amb un doble concert molt especial: el de Neus Ferri i Ana Zomeño. Segurament el concert més atrevit d’aquesta edició, dóna espai a una veu revelació com és Ana Zomeño, una jove cantautora massivament aplaudida per la crítica; i a Neus Ferri, l’alcoiana d’increïble potència vocal celebrada a parts iguals per la crítica i el públic, que ve a presentar-nos el seu nou treball “Llar”. Serà el concert de rock indie femení de l’edició i tindrà lloc un nou espai excepcional com és el Palasiet.

Enguany, el festival s’allargarà fins a tres caps de setmana. Després de l’estrena amb Ferri i Zomeño, el divendres 27 serà el torn de l’emocionant espectacle de Maria Arnal i Marcel Bagès al Gran Teatre de Xàtiva, on ens porten el seu nou treball ‘Clamor’ que encongeix el cor i renova per complet el nostre imaginari sonor. L’endemà, dissabte 28, al matí tindrem a la polifacètica Pepa Cases que presentarà la gala del MiL Descobreix -amb entrada lliure- i ens oferirà un concert del seu darrer treball III. Amb un directe tendre i fresc, la Pepa en parla d’un número màgic: tres discos, tres en la família, i tres passions (dansa, teatre i música)… temes universals, i lletres i melodies emocionants per a tothom. La vesprada del mateix dissabte, doble concert dels clàssics irreverents de Òscar Briz i Quimi Portet al claustre de Sant Domènec. El festival tancarà amb un concert antològic de Vicent Torrent al Gran Teatre, presentant composicions construïdes de manera paral·lela a la carrera musical en Al tall, incloent algunes creades abans de l’existència de la mítica banda o just després del seu acomiadament l’any 2012. “Aspirem a l’alegria” és el lema d’enguany del festival, inspirat en un aforisme de Joan Fuster que pica l’ullet a la celebració del centenari del seu naixement, tot reivindicant també la felicitat i la resiliència, idees molt presents en els treballs dels artistes del MiL 2022. L’il·lustrador resident a Xàtiva, Carles UbeEfe ha estat l’encarregat de dissenyar el cartell d’enguany que busca plasmar totes aquestes idees. L’edició torna a oferir preus populars, amb entrades anticipades a 10€, i 1€ per als menors de 12 anys acompanyats; i com ja és marca de la casa és plataforma de llançament de nous talents a través de el MiL Descobreix: V certamen de Joves Cantautores/rs que repartirà 2.700€ en premis per a autors no editats. El Festival Música i Lletra està organitzat per Cultura de la Generalitat, mitjançant l’Institut Valencià de Cultura, i l’Ajuntament de Xàtiva, amb la direcció artística del músic, Feliu Ventura. Les entrades ja estan a la venta i s’estan venent a molt bon ritme.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més