Inici Actualitat Xàtiva obri un procés de participació per a l’elaboració del Pla Urbà d’Actuació Municipal

Xàtiva obri un procés de participació per a l’elaboració del Pla Urbà d’Actuació Municipal

per Redacció_Linformador

L’Ajuntament de Xàtiva continua amb els treballs d’elaboració del Pla Urbà d’Actuació Municipal (PUAM), document estratègic que marcarà les línies d’actuació per al desplegament del pla d’inversions finançades per la Diputació de València. En aquest context, s’obri un procés participatiu que servirà per conèixer l’opinió de la ciutadania i donar valor afegit al pla.

En aquesta fase de participació, es tracta de conèixer l’opinió de les persones residents a Xàtiva al voltant de les cinc grans àrees sobre les quals treballa el PUAM, que, a més, està alineat amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i amb la metodologia de l´Agenda Urbana Espanyola. Aquestes cinc àrees són les relacionades amb l’espai públic, l’ambiental, l’econòmica, la social i la institucional.

Per això, s’ha organitzat la participació a través d’un qüestionari obert a tota la ciutadania que es podrà respondre de manera en línia i anònima. Les enquestes estaran disponibles des de hui fins al proper dimarts 24 de maig.

Es pot accedir al qüestionari a través del següent enllaç:

https://docs.google.com/forms/d/1K5AX1GNpPBXUQT6arZZGdXJxKowtmHxBlbau0vhmiKg/edit

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més