Inici Actualitat Canals enceta una nova edició del FESTiFOTO de la mà de l’artista Ana Becerra

Canals enceta una nova edició del FESTiFOTO de la mà de l’artista Ana Becerra

per Redacció_Linformador

El FESTiFOTO és un projecte cultural que realitza AFCA (l’Associació de Fotografia de Canals) des de fa més de deu anys, i que compta amb el patrocini de l’Ajuntament de Canals.

Amb aquesta iniciativa, l’associació té la intenció de mostrar tot el que es desenvolupa a la fotografia i l’audiovisual.

Aquest cap de setmana, la Casa de Cultura Ca Don José acollirà l’exposició, la conferència i un taller fotogràfic a càrrec de l’artista malaguenya, Ana Becerra.

Ana Becerra és especialitzada en la fotografia artística i en el pensament creatiu. Artista i conferenciant, imparteix classes magistrals sobre creativitat i fotografia.

Hui, divendres 20 de maig, a les 20 hores, a la Casa de Cultura Ca Don José, s’hi durà a terme la presentació de l’exhibició audiovisual “Les màscares no serveixen com a segon rostre”, que romandrà exposada fins al dia 27 d’aquest mes.

Demà, dissabte 21 de maig, també a Ca Don José, en horari de  9.30 hores a 13.30 hores i de 16.30 hores a 19.30 hores, es desenvoluparà el taller fotogràfic “Aprende a mirar”, amb un preu de 20 euros per als/les socis/es AFCA, i de 50 euros per als/es no socis/es.

Aquest mateix dia, a les 20 hores, al Centre Cultural Calixt III, tindrà lloc la conferència “Saps com penses?”.

Per concloure el cap de setmana cultural, el diumenge 22 de maig, novament a Ca Don José, tindrà continuació el taller fotogràfic “Aprende a mirar”. En aquesta ocasió, de 10 hores a 13.30 hores.

En paraules de l’alcaldessa de Canals, Mai Castells, “és importantíssim que la cultura seguisca el seu curs i per això, després d’aquest llarg temps de parada en tots els àmbits i sectors, considerem essencial donar cabuda a un espai on fluïsca la creativitat”. Per la seua part, el regidor de Cultura, Miquel Alventosa: “estem molt contentes per l’acollida que està tenint el projecte Primavera Cultural, dins del qual s’emmarca aquesta activitat, i molt satisfetes també per poder reprendre una proposta com aquesta, que sempre acull artistes molt diversos i professionals”.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més