Inici Actualitat LA MANCOMUNITAT LA COSTERA REDUIRÀ LA TEMPORALITAT LABORAL A TRAVÉS DEL PROCÉS D’ESTABILITZACIÓ

LA MANCOMUNITAT LA COSTERA REDUIRÀ LA TEMPORALITAT LABORAL A TRAVÉS DEL PROCÉS D’ESTABILITZACIÓ

per Redacció_Linformador

•         Aquesta aprovació compleix amb les previsions de la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l’ocupació pública.

La Mancomunitat va aprovar en l’últim ple realitzat el mes d’abril passat, l’oferta d’ocupació pública excepcional per a l’estabilització de l’ocupació temporal per a diverses places. En concret, es tracta de les especialitats de psicologia, treball social, personal d’administració, arxiu i agents de desenvolupament local.

D’aquestes 9 places, i tal com es va publicar en el BOP el passat 12 de maig, 5 d’elles seran cobertes mitjançant el procés de concurs oposició i, les 4 restants, a través de mèrits.

Previ al ple i durant els mesos anteriors, es van dur a terme sengles Taules de Negociació amb representants dels sindicats de CCOO i UGT, així com els delegats sindicals de la mateixa entitat.

En total 9 places incloses en aquesta oferta d’ocupació pública excepcional, que segons la presidenta de la Mancomunitat «aquest és un primer procés d’estabilització per a consolidar aquells llocs estructurals que són necessaris per al correcte funcionament de l’entitat» al que afegia que «continuarem consolidant en un futur molts altres».

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més