Inici Actualitat L’Ajuntament de Canals i la Policia Local posen en marxa els cursets d’educació viària als col·legis de la localitat

L’Ajuntament de Canals i la Policia Local posen en marxa els cursets d’educació viària als col·legis de la localitat

per Redacció_Linformador

Setmanes enrere, la Policia Local de Canals traslladava la intenció de començar els cursos d’Educació Viària per a l’alumnat de Primària dels col·legis de la localitat.

Es tracta d’una iniciativa en matèria de Seguretat Ciutadana, que s’impulsa a través de la Policia Local i amb el suport d’aquesta regidoria, amb la intenció de familiaritzar els menuts i menudes amb l’entorn de la seguretat viària perquè en siguen conscients de la importància i del respecte de les normes de circulació mitjançant pràctiques viàries que es fan en els circuits tancats ubicats als patis dels centres.

Per la seua banda, el Cap de la Policia Local i l’alcaldessa consideren que “és important ensenyar i formar en responsabilitat i compromís davant el compliment i/o l’incompliment de la normativa circulatòria, perquè totes i tots ells siguen conscients i sabedors/es de les conseqüències de cada comportament responsable o irresponsable al volant”.

El primer on s’han dut a terme aquestes activitats ha sigut el Col·legi Cervantes de Canals. Posteriorment, s’hi realitzarà al CEIP José Mollá, al CEIP Calixt III, al CEIP Vicente Rius Guillemes i finalment, al Col·legi Sant Antoni Abat.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més