Inici Actualitat EL CAX ORIENTACIÓ RESISTEIX EN LA 7ª PLAÇA DE LA LACV MALGRAT DISPUTAR UNA DE LES DUES ÚLTIMES PROVES AQUEST CAP DE SETMANA.

EL CAX ORIENTACIÓ RESISTEIX EN LA 7ª PLAÇA DE LA LACV MALGRAT DISPUTAR UNA DE LES DUES ÚLTIMES PROVES AQUEST CAP DE SETMANA.

per Redacció_Linformador

 Tres orientadors del CAX es desplaçaren a la localitat de San Pedro per a participar en la 9 LACV / 6 LSE.

            Aquest cap de setmana del 21 i 22 de maig, la localitat de San Pedro, en la província d’Albacete, acollia el Trofeu 30 Anys GODIH i constava de dues proves que eren vàlides per a la Lliga Autonòmica de la Comunitat Valenciana (LACV) i per a la Lliga Sud-Est (LSE). Aquestes proves foren organitzades pel club GODIH d’Albacete.

            El CAX Orientació sols va participar en la prova del diumenge que es realitzava en el paratge d’Oriñuela, un terreny ubicat a uns 1.100 m. d’altitud amb una vegetació de pins i algunes alzines, ple de turons que delimitaven xicotetes valls. Un mapa fàcil per orientar-se però dura en quan a físic on abundaven els elements rocosos amb abundants zones de vegetació amb diferents graus de progressió.  Al final, del CAX, sols es desplaçaren tres orientadors que desafiaren la calor i que obtingueren uns bons resultats, on Domi Fraile arribava en 7a posició en F-21B, Oscar Barberà entrava en 4t lloc en M-21A i Paco Aragón finalitzava en la 18a posició en M-45.


Oscar Barberà (M-21A), Domi Fraile (F-21B) i Paco Aragón (M-45)

El CAX Orientació ha sumat un total de 221’77 punts que li ha permés mantenir-se en la 7a plaça de la LACV després de 9 proves amb 2.803’87 punts. Ara, la LACV pararà fins la primera setmana de setembre on es reprendran les proves d’orientació. Des del CAX Orientació es troben: “molt contents pels resultats que estem aconseguint en aquesta primera part de la lliga ja que estar en aquesta posició és molt difícil per a un club tan xicotet i som conscients que serà molt complicat mantenir-la ja que a partir de setembre venen moltes proves fora del País Valencià”. A partir de setembre quedaran 8 proves, de les quals dos seran per les muntanyes de Terol (Aragó), quatre per la Regió de Múrcia i sols les dues últimes seran per les serres d’Alacant, en Mutxamel i Aigües.

Amb tu sumem

 El proper dissabte 28 de maig, el CAX Orientació col·laborarà amb el col·lectiu ASPROMIVISE en la seua festa “Amb tu sumem” que es realitzarà en el Jardí de la Glorieta, entre Correus i l’Ajuntament, on realitzarem una divertida activitat basada en l’esport de l’orientació.

5a prova Lliga Escolar Intercomarcal d’Orientació de València-Castelló

Els més menuts del CAX Orientació tancaran les activitats d’Orientació en aquesta primera part de la temporada amb el desplaçament fins a Alboraia per a participar en la 5a prova de la Lliga Escolar Intercomarcal d’Orientació de València–Castelló el proper diumenge 5 de juny que organitza el S.D. Correcaminos.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més