Inici Actualitat Casa de la Joventut de Xàtiva. Curs Bootcamp de desenvolupament web (16h)

Casa de la Joventut de Xàtiva. Curs Bootcamp de desenvolupament web (16h)

per Redacció_Linformador

El curs Bootcamp: desenvolupament web es realitzarà presencial a la Casa de la Joventut de Xàtiva (C/ Montcada, Núm. 14), del 5 al 8 de juliol.

L’horari és de 10.00 a 14.00h.

Durant el curs desenvoluparem una aplicació basada en un gestor de notes simple que permeti la creació, visualització i eliminació del seu contingut. A més, farem ús d’una base de dades del tipus no relacional per a assegurar-nos de la persistència de les dades de la nostra aplicació.

Tecnologies a utilitzar durant el curs:

● JavaScript

● NodeJS

● HTML5

● CSS3

● Bootstrap

● MongoDB

Objectius

L’objectiu del curs resideix a aprendre a desenvolupar una aplicació fullstack utilitzant el llenguatge de programació JavaScript tant en el costat client com en el costat servidor. Per al disseny de l’app utilitzem el llenguatge de marcat HTML i el llenguatge d’estils CSS, així com la llibreria Bootstrap per a ajudar-nos en l’aspecte responsive i uns certs aspectes d’estil i estructuració.

En finalitzar el curs l’alumnat haurà après els conceptes bàsics d’arquitectura d’una aplicació web ,així com els llenguatges més utilitzats per a aquest propòsit i la seva aplicació.

Metodologia

El curs és totalment pràctic i requereix de la participació constant de l’alumnat.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més