Inici Actualitat Xavi Castillo arriba al Gran teatre de Xàtiva amb el seu espectacle definitiu “Yonquis del dinero”

Xavi Castillo arriba al Gran teatre de Xàtiva amb el seu espectacle definitiu “Yonquis del dinero”

per Redacció_Linformador

El Gran Teatre de Xàtiva acollirà el diumenge 26 de juny el nou monòleg de Xavi Castillo “Yonquis del dinero” que repassa definitivament, i sempre en clau d’humor, la corrupció política valenciana amb protagonistes molt propers a la ciutat. L’humorista alcoià ens farà riure i ficar-nos les mans al cap a parts iguals amb un xou de tipus cabaret inspirat en el llibre homònim, del periodista de Cocentaina, Sergi Castillo Prats, el qual, des de Pot de Plom -la companyia de Castillo- defineixen com “la biblia de la corrupció”. Les entrades ja estan a la venta a la llibreria La Costera, A Tarús, i Verd de Terra i online a codetickets, ací: https://entradas.codetickets.com/entradas/neualcarrer?lang=ca_ES

En aquesta nova proposta, l’humorista torna a l’escenari els personatges habituals però tractats amb més profunditat, com Eduardo Zaplana, Alfonso Rus o Carlos Fabra, però també n’introdueix de nous com ara Enrique Ortiz o Vicent Sanz. L’espectacle significa, per a Pot de Plom, la celebració del seu 30 aniversari: “30 anys fent el moniato”, com afirmen des de la companyia, coneguda tots aquest anys per fer sàtira política i portar-nos amb gràcia de la indignació a la riallada, sense perdre l’esperit crític. La cooperativa xativina Neu al carrer, de cultura i comunicació, ha estat l’encarregada de portar l’espectacle a Xàtiva i es presenta així a la ciutat després de tres anys produint espectacles per la resta del territori valencià.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més