Inici Actualitat AQUEST CAP DE SETMANA ES DISPUTA EL XVIIIé TORNEIG NACIONAL ALEVÍ DE MINIBÀSQUET DEL GENOVÉS

AQUEST CAP DE SETMANA ES DISPUTA EL XVIIIé TORNEIG NACIONAL ALEVÍ DE MINIBÀSQUET DEL GENOVÉS

per Redacció_Linformador


València B.C Camallongues, València BC Fotjes. ,Joventut de Badalona Mini A, Joventut Badalona Mini 4, C.B. Horta Godella , UCAM Múrcia, EBG Màlaga, Basketball Szkola Gortata de Polònia CB Genovés “David Jimeno”, C.B. Genovés “Eva Oliva” jugaran en la dihuitena edició del Torneig.


Ja tan sols queda que arribe l’hora de que comence el XVIIIé Torneig Nacional Aleví de Minibàsquet del Genovés i tots els equips han confirmat la seua presència per competir per la consecució del títol en aquest campionat que, després de 17 edicions s’ha consolidat com un dels referents a nivell estatal. El club, en la presentació del torneig afirmava que “després de dissat anys, la implicació de la gent del club i el recolzament de les institucions públiques i empreses privades fa que any rere any presentem tres tornejos, dos en categoria cadet i un altre en categoria aleví, com aquest que ara ens ocupa. Un torneig, amb xiquets i xiquetes d’11 i 12 anys però que juguen un bàsquet envejable”.
Després de l’edició anterior a la pandèmia, i de la confirmació de tots els equips de participar amb els seus equips alevins, de segur que el pavelló del Genovés tornarà a viure un altre cap de setmana de bàsquet vibrant amb partits que faran gaudir a tots els que els agrada el bàsquet i més encara el bàsquet de formació. Un torneig amb un al·licient de poder veure dos partits de manera simultània i que donarà un ambient de bàsquet que mai s’ha viscut en la localitat
Cinc partits dissabte matí, cinc parits dissabte vesprada i altres 5 el diumenge de matí conformaran un maratonià cap de setmana de bàsquet de formació. Un cap de setmana on el partit inaugural enfrontarà als dos equips del Genovés i que suposarà que per primera vegada dos equips del club participen al torneig..
El diumenge a partir de les 9.30 del matí es jugarà els partits per decidir des del tercer al sisé lloc i a les 12.30 la gran final, que ,de repetir-se una cosa semblant a la de l’edició del 2019, ens assegurem veure un del millor bàsquet de la categoria. Per això des del C.B. Genovés es diu que: “tota la gent que estima el bàsquet no pot deixar perdre partits com aquestos”, per això els 18 i 19 de juny vos esperem al Poliesportiu Paco Cabanes del Genovés per veure jugadors que, de segur, en un futur ,els veurem competir a nivells importants. Nivell de bàsquet en categoria aleví assegurat. Per això la insistència en que tots aquells que els agrade el bàsquet de formació no deixen de passar-se pel Pavelló del Genovés aquest cap de setmana”.

C.B. GENOVÉS ”DAVID JIMENO’
C.B. GENOVÉS ”EVA OLIVA”
BASKETBALL SZKOLA GORTATA DE POLÒNIA
EBG MÀLAGA
JOVENTUT BADALONA MINI
JOVENTUT BADALONA MINI
VALÈNCIA BC CAMALLONGUES
VALÈNCIA BC FOTGES
C.B. L’HORTA GODELLA

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més