Inici Actualitat La Diputació rep l’equip de bombers guanyador del Encuentro Nacional de Rescates en Accidentes de Tráfico

La Diputació rep l’equip de bombers guanyador del Encuentro Nacional de Rescates en Accidentes de Tráfico

per Redacció_Linformador

La presidenta del Consorci de Bombers i vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó, ha rebut hui divendres al Saló de Plens de la corporació, als membres de l’equip de bombers de Gandia, que es va proclamar guanyador de l’últim ENRAT (Encuentro Nacional de Rescates en Accidentes de Tráfico)celebrat a Lanzarote els dies 8, 9 i 10 de juny.

L’equip de Gandia del Consorci Provincial de Bombers va aconseguir un gran resultat en l’edició de 2022, obtenint un total de sis premis, entre ells la primera plaça de la general que atorga la classificació al Mundial de Luxemburg del pròxim mes de setembre. La resta de guardons van ser els primers premis al comandament, al sanitari, a la maniobra estàndard i a la maniobra ràpida, així com el segon premi a l’equip tècnic. En les proves es valorava sobretot la rapidesa i eficàcia dels equips en matèria d’excarceracions en accidents de trànsit.

Maria Josep Amigó ha volgut felicitar les guardonades i guardonats i ha destacat que “este resultat el que demostra és que els nostres bombers tenen la millor capacitat de resposta per a actuar en cas d’accident, i això és el més important”.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més