Inici Actualitat La Junta General d’Egevasa nomena el gerent després d’un procés de selecció

La Junta General d’Egevasa nomena el gerent després d’un procés de selecció

per Redacció_Linformador
  • L’economista Eloy Hidalgo, gerent de l’Empresa Pública de Desenvolupament Municipal d’Altea, és el triat per a dirigir la gestió de l’empresa mixta de la Diputació de València i Global Omnium

La Junta General d’Egevasa, entitat mixta amb majoria de representació pública, nomena l’economista Eloy Hidalgo com a gerent després d’un procés de selecció dut a terme per una empresa externa que ha prevalgut els principis de mèrit i capacitat. Hidalgo és gerent de l’Empresa Pública de Desenvolupament Municipal d’Altea i professor associat en la Facultat de Ciències Econòmiques de la Universitat d’Alacant.

Egevasa, participada en un 51% per la Diputació de València i en un 49% per Global Omnium, va iniciar l’any passat un procés de selecció per al nomenament del nou gerent després de l’eixida, a la fi de 2020, de Miguel Ángel Ferri, cessat per la Junta General després de tres anys en el càrrec davant la falta de confiança del Consell d’Administració que encapçala el vicepresident de la Diputació Rafa García, que pretén donar un nou impuls a l’entitat.

La designació del nou gerent busca dotar de major control i eficiència la gestió de l’empresa mixta després d’uns mesos d’interinitat. Este divendres es convoca el Consell de Egevasa per a donar compte del nomenament d’Hidalgo, que assumirà una gerència de la qual s’ha vingut encarregant de manera provisional Gloria Fayos, el perfil tècnic de la qual va ser avalat per Global Omnium, la firma privada que compta amb el 49% de les accions d’Egevasa.

Cicle de l’aigua en els municipis

L’empresa General Valenciana del Agua S.A. (EGEVASA) va ser fundada en 1988 per la Diputació de València per a donar solucions als problemes relacionats amb el Cicle Hidràulic que patien els municipis valencians. Actualment és una empresa mixta de la Diputació i Global Omnium amb majoria de la corporació provincial, que gestiona el funcionament de més d’un centenar de depuradores públiques en altres tants municipis valencians.

La fi última de Egevasa és garantir a tots els municipis amb els quals treballa una bona gestió hidràulica i aprofitar els recursos disponibles per a conduir-los fins al ciutadà oferint un servei de qualitat. L’empresa oferix un servei d’atenció telefònica 24 hores per a qualsevol avaria o emergència que es produïsca en la xarxa, i permet que la gran majoria de les gestions pròpies de la relació dels abonats amb l’empresa puguen fer-se a través d’Internet.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més