Inici Actualitat La Vall Ens Uneix porta al ple de la Diputació el tancament de medicina interna en Ontinyent

La Vall Ens Uneix porta al ple de la Diputació el tancament de medicina interna en Ontinyent

per Redacció_Linformador

La formació comarcalista també presenta al ple de l’Ajuntament d’Ontinyent una moció en defensa de la continuïtat del servei sense interrupcions

El diputat de la Vall Ens Uneix a la Diputació de València, Joan Sanchis, ha portat aquest dimarts al ple de la corporació valenciana el tancament de la planta de medicina interna de l’Hospital General d’Ontinyent. Sanchis ha demanat al president Toni Gaspar i a la resta de formacions representades a la Diputació de València que aquesta, com a “ajuntament d’ajuntaments” trasllade a la Generalitat Valenciana la petició de què no es produisca esta pèrdua, “que suposa una mostra de falta de suport a les comarques que lluiten per no quedar despoblades. Perdre serveis públics o veure’ls deteriorats és el que ens porta cap a la ‘Espanya vaciada’, i ara molts municipis de La Vall d’Albaida i La Costera es veuen afectats directa o indirectament per esta mesura que ara diuen que és per a l’estiu, però que en principi anaven a fer de manera definitiva”, manifestava.

La defensa de La Vall Ens Uneix de la continuïtat del servei de medicina interna a Ontinyent  també es portarà a la propera sessió del ple de l’Ajuntament d’Ontinyent, després que la portaveu de la formació comarcalista, Natàlia Enguix, haja presentat una moció al respecte. Al text es detalla que aquest tancament “és una mesura insolidària i un atac sense precedents a l’atenció sanitària a la nostra població d’Ontinyent i de la resta de la comarca que ocasionarà importants trastorns a la ciutadania, en especial a la gent gran i les persones amb malalties cròniques. A més a més, el trasllat dels pacients a l’Hospital de Xàtiva provocarà un col·lapse del servei en el centre hospitalari, que repercutirà en una deficient atenció a totes les persones que siguen ingressades”, manifestava.

Entre els acords al respecte que es proposa des de La Vall Ens Uneix al ple es troba demanar que l’Ajuntament d’Ontinyent es pronuncie de manera rotunda en contra de la decisió de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública de deixar a la ciutadania d’Ontinyent sense servei de medicina interna; Exigir a la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, el manteniment del servei de medicina interna a l’hospital d’Ontinyent i que es dote del personal necessari per a donar un servei de qualitat a la població; que l’ajuntament d’Ontinyent informe a la ciutadania d’Ontinyent i la Vall d’Albaida dels avanços i del treball que s’està realitzant per evitar el tancament de la planta del servei de medicina interna;  i que es trasllade esta moció als membres del Consell Veïnal i del Consell d’Inclusió Social municipals, a la resta de municipis de la comarca de la Vall d’Albaida, així com a les Corts Generals i a la Generalitat Valenciana.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més