Inici Actualitat La Diputació de València organitza un curs gratuït en línia per a conformar territoris rurals intel·ligents

La Diputació de València organitza un curs gratuït en línia per a conformar territoris rurals intel·ligents

per Redacció_Linformador
  • La delegació de Polítiques contra la Despoblació oferix una diplomatura de 20 hores, amb webinars en directe, per a formar especialistes en matèries com la transformació digital
  • Esta acció formativa està coordinada per Next Educación i s’impartix per un equip multidisciplinari que encapçala el comunicador Manuel Campo Vidal

La delegació de Desenvolupament Rural i Polítiques contra la Despoblació de la Diputació de València oferix la possibilitat de formar-se gratuïtament amb continguts especialitzats en matèria de desenvolupament rural, a través de la diplomatura Especialista en territoris rurals intel·ligents,que tindrà una duració de 20 hores i se celebrarà en línia amb webinars en directe.

Esta acció formativa està coordinada per Next Educación i s’impartix per un equip multidisciplinari que, liderat pel comunicador Manuel Campo Vidal, inclou especialistes en àmbits com la comunicació, el creixement verd, l’agricultura, les telecomunicacions i el turisme.

El curs està obert a la participació de persones interessades en el desenvolupament rural des de qualsevol perspectiva, i resulta especialment adequat per a responsables i membres de les juntes directives d’associacions empresarials rurals, Grups d’Acció Local (GAL), persones emprenedores en entorns rurals, càrrecs electes, estudiants que desitgen enfocar la seua carrera professional al món rural i qualsevol persona amb interés en el desenvolupament territorial intel·ligent.

El diputat delegat de Desenvolupament Rural i Polítiques contra la Despoblació, Ramiro Rivera, ha posat de manifest que “amb esta acció formativa es pretén generar coneixement mitjançant una aproximació específica als factors a tindre en compte per al desenvolupament dels territoris rurals intel·ligents, complementant-se amb altres accions de formació especialment dissenyades per a personal empleat públic”.

Al llarg del curs s’abordaran aspectes com el repte que suposa la transformació digital per als territoris rurals, les eines d’anàlisi per a identificar necessitats, recursos i oportunitats d’equilibri territorial, o els ecosistemes innovadors, bàsics per a la implantació d’experiències de territori rural intel·ligent.

L’acció formativa es completa amb un mòdul destinat a l’estudi de nous marcs d’actuació basats en projectes motor i escenaris d’emprenedoria, que aborda matèries relacionades amb la innovació social en el món rural, i l’impuls a les pimes i a la reconversió professional.

Amb un contingut altament pràctic, el curs posarà sobre la taula bones pràctiques de desenvolupament de projectes, amb especial incidència en sectors com el turisme rural, a més d’incidir en la necessitat de potenciar no sols la comunicació del món rural cap al món urbà, sinó també les habilitats necessàries per a millorar la comunicació dins del propi món rural.

La inscripció, amb un límit de 60 places, està oberta fins al 30 de juny, i es preveu l’inici del curs el pròxim 6 de juliol.

Les sol·licituds d’inscripció poden formalitzar-se de manera gratuïta a través de la web www.divaladl.es

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més