Inici Actualitat La Diputació de València se suma a la celebració del Dia de de l’Orgull LGTBI

La Diputació de València se suma a la celebració del Dia de de l’Orgull LGTBI

per Redacció_Linformador

La Diputació de València s’ha sumat una vegada més als actes de celebració del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI, que té lloc cada 28 de juny amb l’objectiu de reafirmar el sentiment d’orgull sobre les orientacions sexuals i identitats de gènere tradicionalment marginades i reprimides, així com per visibilitzar i reclamar la seua presència en la societat en plena igualtat.

Amb la finalitat de ressaltar el compromís de la corporació amb els drets de la comunitat LGTBI, el pati del palau dels Boïl de la Scala de la Diputació ha acollit la lectura d’un manifest institucional que ha comptat amb la participació de la diputada de Diversitat, Dolors Gimeno, el president de la Diputació, Toni Gaspar, la vicepresidenta, Maria Josep Amigó, i la diputada provincial Rocío Gil. A més a l’acte han acudit els diputats Jordi Mayor, Eli García, Mentxu Balaguer, Amparo Orts, Vicent Mascarell, Modest Martínez i Andreu Salom.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més