Inici Actualitat El Dimecres Violeta d’aquesta setmana commemora el Dia Internacional de l’Orgull LGTBI

El Dimecres Violeta d’aquesta setmana commemora el Dia Internacional de l’Orgull LGTBI

per Redacció_Linformador

Cada 28 de juny se celebra el Dia Internacional de l’Orgull LGTBI i, per tal de commemorar aquesta data, el Dimecres Violeta d’aquesta setmana a Canals recomana una pel·lícula repleta de guardons i crítiques per la seua història d’amor.

Es tracta de Brokeback Mountain, una pel·lícula estatunidenca dirigida per Ang Lee, basada en el conte ‘’Brokeback Mountain” d’Annie Proulx, i que es va estrenar el 9 de desembre de 2005.

La pel·lícula relata la història d’Ennis de la Mar (Heath Ledger) i Jack Twist (Jake Gyllenhaal), dos joves que es coneixen i s’enamoren durant l’estiu de 1963 mentre treballen en el pasturatge d’ovelles a la Muntanya Brokeback, un lloc fictici de l’estat de Wyoming.

El film reflecteix el curs de les seues vides, i la seua contínua encara que complexa relació durant dues dècades, que segueix endavant, tot i que ambdós protagonistes es casen amb les seues respectives parelles i tenen fills.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més