Inici Actualitat La Vall Ens Uneix considera que la històrica manifestació d’Ontinyent obliga a Sanitat a rectificar

La Vall Ens Uneix considera que la històrica manifestació d’Ontinyent obliga a Sanitat a rectificar

per Redacció_Linformador

La formació comarcalista assenyala que “el clamor ciutadà no pot ser obviat” i insta als responsables de la Conselleria a mantenir Medicina Interna

La Vall Ens Uneix ha destacat que la “històrica” manifestació d’aquest dimecres a Ontinyent, amb més de 4000 persones, “obliga a la Conselleria de Sanitat a rectificar la seua errada i no interrompre el servei de medicina interna aquest estiu”.

La portaveu del grup municipal de la formació, Natàlia Enguix, assenyalava que “el clamor ciutadà no pot ser obviat. Formacions polítiques diverses, associacions de diferents tipus, persones grans i joves, veïnat d’Ontinyent i d’altres municipis… Totes i tots s’hem unit per deixar-ho clar, la Sanitat Pública és intocable i no pot ser objecte de retallades sense sentit, i menys quan al mateix temps la Conselleria anuncia reforços en personal sanitari per als municipis de la costa”.

Enguix qualificava també de “curiós” que “just al moment al qual tenim més quantitat d’alts càrrecs d’Ontinyent al Govern Valencià, passen estes coses i no es posen solucions. A València s’han de posar les piles i fer les coses com toca, Ontinyent no va  a conformar-se amb les excuses que ens estan donant”, insistia, i ha agraït a la ciutadania “la lliçó d’orgull i dignitat que ha demostrat la ciutadania d’Ontinyent i la comarca”.

Per la seua banda, el diputat per Ontinyent de la Vall Ens Uneix, Joan Sanchis, ha qualificat la implicació democràtica” de la ciutadania d’Ontinyent com “un exemple” i una mostra del descontent ciutadà cap a una gestió “caòtica” de la gerència del departament.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més