Inici Actualitat El bus LABORA arriba a Canals

El bus LABORA arriba a Canals

per Redacció_Linformador

L’Ajuntament de Canals, per a aconseguir l’acostament als serveis d’informació i orientació de LABORA al municipi, s’ha prestat a participar amb l’adhesió a aquest conveni.

Per a aquest propòsit, des del Consistori es facilitarà un espai i es col·laborarà en la difusió del servei que es prestarà en el/els punts mòbils.

En aquests, es donarà atenció personalitzada tant a les persones inscrites com demandants d’ocupació en els Centres LABORA, com a les persones no inscrites que es mostren interessades.

La finalitat principal d’aquesta iniciativa és facilitar i millorar l’accés a l’ocupabilitat de la ciutadania en situació de desocupació, informant i orientant sobre els serveis que presta LABORA, garantint la igualtat a l’ocupació, i trencant les barreres territorials i tecnològiques del servei públic amb els municipis menys poblats.

L’acció es durà a terme els dies 30 de juliol i 1 d’agost, a la plaça Pont del Riu, en horari de 10.00 hores a 18.00 hores.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més