Inici Actualitat L’Alcúdia de Crespins proclama oficialment a Neus Beniel  Roselló com a Festera Major 2022

L’Alcúdia de Crespins proclama oficialment a Neus Beniel  Roselló com a Festera Major 2022

per Redacció_Linformador

El saló de plens de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins va acollir, passat divendres i després de dos anys sense poder celebrar-se, el Ple Extraordinari de Nomenament de Neus Beniel Roselló com a màxima representant per a les pròximes Festes Majors. A més, es va fer entrega del pergamí. La nova Festera Major va estar acompanyada de les festeres i fester que juntament amb ella seran els protagonistes de la festa.

Així doncs, amb la proclamació divendres de la Festera Major 2022, comença el compte enrere per a l’arribada dels festejos grans de l’Alcúdia de Crespins, però abans que aplegue el mes de setembre i al llarg de les pròximes setmanes es continuaran efectuant actes oficials com la presentació del llibre de festes.

Per a l’alcalde, Pepe Garrigos, és una gran satisfacció “poder, després de suspendre dos vegades la festa a causa de la pandèmia, iniciar les festes del 2022 amb l’acte de la proclamació”, alhora que felicita en nom de tota la corporació i de tot el poble a Neus Beniel Roselló com a digna representant de les nostres Festes Majors.

Per la seua banda, la regidoria de Cultura i Festes, Amparo Albalat, ha agraït a la recentment proclamada Festera Major la predisposició i il·lusió pel regnat que ja ostenta, i li ha oferit tota la seua ajuda en la seua nova etapa.

Finalment, Garrigós ha fet un crida perquè tota la població cèlebre i gaudisca de les festes en harmonia i civisme.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més