Inici Actualitat La Font de la Figuera contempla un Pla d’Inversió de més de 475.000 euros per a l’exercici 2022-2023

La Font de la Figuera contempla un Pla d’Inversió de més de 475.000 euros per a l’exercici 2022-2023

per Redacció_Linformador

La Font de la Figuera ha presentat aquesta setmana les accions que tindran cabuda en el Pla d’Inversions de l’exercici 2022-2023. El Pla d’Inversions contempla un total de cinc actuacions en diferents zones del municipi a les quals es destinaran un total de més de 475.000 euros.

A proposta de la ciutadania, i sent l’opció més votada dels Pressupostos Participatius, s’invertiran 100.000 € en camins. Seguint l’ordre establert pel Consell Agrari Municipal, s’arreglaran les costeres dels camins de La Romana i de la Casa Molina.

La plaça de la Teula serà altre dels objectes d’inversió per valor de 65.000 €. Aquesta consistirà en l’adequació de l’emblemàtic espai amb la millora de la pavimentació i el desviament de les aigües pluvials, atenent la demanada de la ciutadania com acció prioritària.

D’altra banda, el Passeig de l’Antiga N-344 rebrà una partida de 90.000 € per a la col·locació d’enllumenat. El Pavelló Poliesportiu Municipal s’emportarà 95.000 € per a millores que se centraran en l’eliminació de les humitats del ferm de la pista, en l’espai del gimnàs i en el reforç de la primera meitat de la teula per a evitar possibles goteres.

Les piscines infantils i l’adequació de l’entorn rebran la resta de la inversió, més de 127.000 €. L’última de les infraestructures que serà beneficiària d’aquest Pla d’Inversió és la piscina. Es repararan les basses de les piscines xicoteta i mitjana, danyades pel pas del temps i per l’ús, per reconvertir l’espai eliminant el gresite i col·locant nou ferm. També es contempla l’ampliació de la zona de joc dels més menuts, així com dels voltants de la pavimentació de la piscina gran i l’ampliació de l’ombratge.

Vicent Muñoz, alcalde de La Font de la Figuera destaca que “amb aquestes inversions, sumades a les d’altres subvencions, guanyem totes i tots millorant instal·lacions públiques, renovant-les i adaptant-les als nous temps, pensant sempre en la felicitat de totes les persones que vivim i convivim a la Font de la Figuera”.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més