Inici Actualitat L’Alcúdia de Crespins rep 59.257 euros de l’IVACE per a impulsar les energies renovables

L’Alcúdia de Crespins rep 59.257 euros de l’IVACE per a impulsar les energies renovables

per Redacció_Linformador

Aquesta subvenció anirà destinada a la instal·lació de plaques d’autoconsum en el CEIP la Sénia i la Casa de la Cultura

L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins ha rebut una subvenció de 59.257,39 euros de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) per a impulsar la instal·lació d’aparells d’autoconsum per a edificis municipals. Una ajuda que permetrà donar impuls a les energies renovables en el municipi i millorar l’eficiència energètica de les instal·lacions públiques.

Ara, en concret, aquesta subvenció anirà destinada a la instal·lació de plaques en el CEIP la Sénia i la Casa de la Cultura per a avançar en l’esforç d’eficiència energètica en els edificis públics, ha explicat l’alcalde, Pepe Garrigós, qui ha recordat que tant la Casa de la Música com l’EPA ja generen la seua pròpia electricitat.

Per a Garrigós: “És fonamental que els equipaments municipals avancen en aquest aspecte que ens permetrà prendre mesures davant l’emergència climàtica i també estalviar en els consums i les factures”.

Per això, ha recalcat que és important que els ajuntaments “donem exemple, i en tots els seus edificis públics cal fer un esforç de rehabilitació i eficiència energètica”.

Finalment, cal recordar que el Programa d’impuls a la rehabilitació d’edificis públics (PIREP) té com a objecte la concessió d’ajudes directes per a la rehabilitació sostenible del parc públic i que està dins del Pla Reactiva aprovat pel Consell per a contrarestar l’emergència energètica i reactivar la recuperació econòmica. La Generalitat destina una primera partida de 14,6 milions d’euros per a reduir el consum energètic dels edificis públics.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més