Inici Actualitat L’Alcúdia de Crespins rep una subvenció per a impulsar la participació ciutadana i l’associacionisme comercial

L’Alcúdia de Crespins rep una subvenció per a impulsar la participació ciutadana i l’associacionisme comercial

per Redacció_Linformador

La Regidoria de Transparència compta amb una ajuda de 7.800 euros de la Diputació de València i de la Conselleria de Participació

La Regidoria de Transparència i Modernització de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins posarà en marxa “Impuls”. Un projecte de participació ciutadana i de l’associacionisme comercial que compta amb una subvenció de 7.800 euros de la Diputació de València i de la Conselleria de Participació.

L’objectiu fonamental és fer evolucionar la participació ciutadana adaptant-la a les noves necessitats de l’entorn i garantir la intensificació de les dinàmiques d’interacció amb la ciutadania. La voluntat de l’Ajuntament és refermar el dret de la ciutadania d’intervenir, de forma individual o col·lectiva, en la definició i l’aplicació de les polítiques públiques municipals.

Un projecte que per al responsable de l’àrea de Transparència, Pedro Garcìa, és “una bona notícia perquè volem sumar a la població local per a enfortir l’associacionisme comercial, alhora que volem crear consciència en la ciutadania de la importància d’un consum responsable i de proximitat per a la nostra salut, l’economia local i el desenvolupament municipal”.

El projecte comptarà amb diferents fases. Entre agost i octubre es duran a terme les diverses activitats; una avaluació participativa de la participació ciutadana i de l’associacionisme comercial al municipi, activitats formatives sobre participació i, a més, s’impulsaran diversos instruments de participació.

La dinamització de projecte la portarà a terme l’empresa especialitzada Prosembra Cooperativa i tota la informació actualitzada es publicarà a la web i xarxes socials de l’Ajuntament.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més