Inici Actualitat COMENÇA UNA NOVA TEMPORADA PER AL C.B. GENOVÉS.

COMENÇA UNA NOVA TEMPORADA PER AL C.B. GENOVÉS.

per Redacció_Linformador

El proper dia 1 de setembre dóna inici a una temporada amb il·lusions renovades.

El C.B. Genovés comença el mes de setembre amb els primers entrenaments de cara a la propera temporada. Si fa uns dies el club manifestava la il·lusió de començar un nou curs, ha arribat el moment de posar-ho en pràctica. Una temporada amb il·lusions renovades i amb ganes de transmetre als jugadors i jugadores tots aquells objectius que el club pretén portar a terme. Una clara aposta per la formació de les més menudes i menuts. “Pensem que un club es fa gran a mesura que van creixent la intencionalitat de formar xiquetes i xiquets, i això és el que volem. Volem xiquets i xiquetes que primer siguen persones i després jugadores. Volem continuar en l’aposta que el club porta des de fa varis anys, la d’oferir bàsquet per a totes les xiquetes i xiquets que vullguen practicar esport. Ens sentim en l’obligació de continuar apostant en aquesta línia i promocionar si cap més el basquet per a les més menudes i menuts.” comentava José Llopis, un dels entrenadors del club.
El proper dimecres dia 1 de setembre comença una nova temporada de vertigen per al CB Genovés, una temporada que pretén oferir les activitats i iniciatives que en temporades anteriors l’han caracteritzat. “Créixer a partir de les dificultats que hem viscut estos anys anteriors. Créixer per a formar. L’educació ha de ser la finalitat i el bàsquet el mig pel qual aconseguir estos objectius. Ens trobem amb un ferramenta molt potent per formar persones i no volem desaprofitar-la. Aquest ha de ser el nostre seny i després d’un temps en el que ens hem vist limitats volem tornar a ser un referent”.
Arriba el mes de setembre i el pavelló del Genovés torna a ser un espai de formació. Un espai de formació per fer una societat millor i tot mitjançant el bàsquet. Il·lusió i una clara aposta pel bàsquet de formació és el que el CB Genovés presenta per a aquesta temporada 2022-2023.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més