Inici Actualitat Canals acull aquest cap de setmana multitud d’esdeveniments esportius de la Fira de Setembre

Canals acull aquest cap de setmana multitud d’esdeveniments esportius de la Fira de Setembre

per Redacció_Linformador

Els esdeveniments esportius emmarcats en la programació de la Fira de Setembre segueixen aquest cap de setmana a Canals amb una àmplia oferta tant dissabte com diumenge.

Les competicions s’iniciaran dissabte a les 9.00 hores des del Frontó 2 del Poliesportiu Municipal amb la XXX edició del Torneig de frontó a mà per parelles, organitzat pel Club Pilota a Mà de Canals i que conclourà a les 20.00 hores.

A les 10.00 hores, també al poliesportiu, serà el torn del trofeu de natació Test Fira de Canals, organitzat pel Club de Natació La Costera. Seguidament, entre les 10.30 hores i les 13.30 hores tindrà lloc al Pavelló Municipal Ricardo Tormo el Primer Curs de Kumite, de Christian Benita López i organitzat pel Club Karate Do.

De vesprada, des de les 17.45 hores en categoria infantil i des de les 19.00 hores en categoria d’adults, se celebrarà la 43a Volta a Peu organitzada pel Club d’Atletisme de Canals.

Ja diumenge, entre les 8.00 hores i les 13.00 hores, el Club Pesca Canals durà a terme el Concurs Especial de Pesca al Riu Xúquer. I a les 10.00 hores fins a les 13.00 hores el Torneig Infantil d’Escacs organitzat pel Club Els Voltors de Canals tancarà el cap de setmana.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més